Groepslessen in Boxmeer en omgeving

Voor Stages indoor cycling, XCORE, Power, Yoga en Zumba, zie de video's.

Spinning / Stages indoor cycling

BeFitGym Boxmeer: heeft dit jaar geïnvesteerd in Premium Indoor Cycling fietsen van Stages Cycling. Stages is een concept waarin je traint met een wattagemeter die real-time data weergeeft van de energie die je levert, iedereen fietst op zijn eigen niveau en kan op verschillende manieren progressie analyseren. www.stagesindoorcycling.com
 

Bodyshape

In de les Bodyshape wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen voor de spieren. Uiteraard op muziek! Doordat spieren in een oefening, een bepaalde beweging langer vast moeten houden wordt het vetverbrandingsproces in werking gezet. Je lichaam wordt geshaped en strakker gemaakt. Bodyshape is dus een echte figuurverbeterende work-out!!! Door het gebruik van dumbells, losse gewichten of dynabands kun je iedere oefening naar eigen wens zwaarder maken.


Boks4fit

Een groeples met (kick-)boksen om je zelfvertrouwen op te vijzelen, om af te vallen, je emoties te regulieren, als totale bodywork-out en zelfverdediging. Zonder dat er wordt gespard, oftewel het vrije-vechtgedeelte één op één, wat moeilijk controleerbaar is en het moment waarbij veel blessures ontstaan, komt niet aanbod. Een totale vechtsporttraining zonder dat je bang hoeft te zijn om de dag erna met een blauw oog te moeten verschijnen. Maar door de oefeningen te gebruiken van de boks training en toe te voegen aan de les, ontstaat Boks4fit.

De lessen zijn opgebouwd met de (kick-)bokssport als basis, waarbij de onderdelen gebaseerd zijn op uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, calorieën verbranden en afvallen. Er is een stevige warming-up, in de kern vormen de boks technieken een vast item. Spierversterkende oefeningen, met oog voor core-stability en de specifieke spiergroepen in samenhang met conditie verbeterende training zijn de basis. Met een cooling-down sluiten we af. We brengen onze hartslag en ademhaling op een geleidelijke wijze terug. Stretching is hierbij een niet te onderschatten onderdeel.
 

Functional Workout

Bij Functional workout krijg je iedere les een nieuwe training. Dit wordt bedacht en gevarieerd onder begeleiding van een instructeur. In een groep wordt je 60 min lang uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Dit gebeurd door middel van diverse dynamische oefeningen en trainingsmaterialen (denk hierbij aan halters en dumbbells).
 

Buikspierkwartier

Neem je ook altijd voor om aan het einde van uw training heel veel situps te doen, maar komt het er vaak niet van? Doe dan eens mee aan ons klassikale buikspierkwartier. Onder leiding van een instructeur train je gedurende 15 minuten alle verschillende buikspiergroepen. Opgeven is geen optie! Iedereen kan meedoen.