Groepslessen in Boxmeer en omgeving

Voor Stages indoor cycling, Power, Yoga en Zumba, zie de video's.


Spinning / Stages indoor cycling
BeFitGym Boxmeer heeft geïnvesteerd in Premium Indoor Cycling fietsen van Stages Cycling. Stages is een concept waarin je traint met een wattagemeter die real-time data weergeeft van de energie die je levert, iedereen fietst op zijn eigen niveau en kan op verschillende manieren progressie analyseren. www.stagesindoorcycling.com

CrossFit
CrossFit is een manier van trainen waarbij gewichtheffen, atletiek en gymnastiek worden gecombineerd.Tijdens een training worden functionele bewegingen op een zo gevarieerd mogelijk manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. Zie voor meer informatie: www.crossfitboxmeer.nl

Bodyshape
In de les Bodyshape wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen voor de spieren. Uiteraard op muziek! Doordat spieren in een oefening, een bepaalde beweging langer vast moeten houden wordt het vetverbrandingsproces in werking gezet. Je lichaam wordt geshaped en strakker gemaakt. Bodyshape is dus een echte figuurverbeterende work-out!!! Door het gebruik van dumbells, losse gewichten of dynabands kun je iedere oefening naar eigen wens zwaarder maken.

Boks4fit:
Een groeples met (kick-)boksen om je zelfvertrouwen op te vijzelen, om af te vallen, je emoties te regulieren, als totale bodywork-out en zelfverdediging. Zonder dat er wordt gespard, oftewel het vrije-vechtgedeelte één op één, wat moeilijk controleerbaar is en het moment waarbij veel blessures ontstaan, komt niet aanbod. Een totale vechtsporttraining zonder dat je bang hoeft te zijn om de dag erna met een blauw oog te moeten verschijnen. Maar door de oefeningen te gebruiken van de bokstraining en toe te voegen aan de les, ontstaat Boks4fit.

Boks HIIT (High Intensity Interval Training):
Boks HIIT is een van de meest effectieve manieren om vet te verbranden en je conditie te verbeteren. Boks HIIT bij BeFit Gym is een intervaltraining waarin gebruik gemaakt wordt van (kick-)bokstechnieken in combinatie met zeer diverse kracht en conditietraining. Denk aan burpees, jump squats, slepen, duwen & trekken, battleropes en nog veel meer.

Functional Workout
Bij Functional workout krijg je iedere les een nieuwe training. Dit wordt bedacht en gevarieerd onder begeleiding van een instructeur. In een groep wordt je 60 min lang uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen. Dit gebeurd door middel van diverse dynamische oefeningen en trainingsmaterialen (denk hierbij aan halters en dumbbells).

Buikspierkwartier
Neem je ook altijd voor om aan het einde van uw training heel veel situps te doen, maar komt het er vaak niet van? Doe dan eens mee aan ons klassikale buikspierkwartier. Onder leiding van een instructeur train je gedurende 15 minuten alle verschillende buikspiergroepen. Opgeven is geen optie! Iedereen kan meedoen.