Huisregels en algemene voorwaarden

U bent van harte welkom bij BeFit Gym. Om uw bezoek aan ons centrum zo plezierig mogelijk te maken, hanteren wij de volgende huisregels:

 1. Uw lidmaatschap is strikt persoonlijk en noodzakelijk om te worden toegelaten. Gebruik van uw lidmaatschapssleutel door derden kan leiden tot intrekken van uw lidmaatschap.
 2. In de sportzalen en fitnessruimte mag uitsluitend met schone binnenschoenen met niet zwart afgevende zolen worden gesport.
 3. In de sportzalen en fitnessruimte is het gebruik van een handdoek op de toestellen en matjes verplicht. Onze instructeurs mogen u hierop aanspreken. Als u vergeten bent om een handdoek mee te nemen kunt u deze bij de receptie lenen.
 4. Het gebruik van de kluisjes om uw persoonlijke bezittingen op te bergen is verplicht. Bij het verlaten van het centrum dient u de kluisjes leeg en onafgesloten achter te laten. Indien de instructeur na sluitingstijd een afgesloten kluisje aantreft, zal deze worden opengemaakt.
 5. U bent ten allen tijden verplicht om uw toestel zonder zweetdruppels achter te laten voor de andere leden. In de fitnessruimte en groepsleszalen staan speciale sprayflessen. Er hangt ook een rolpapier en er is een afvalbak aanwezig.
 6. Gebruik alle materialen met zorg, gooi niet met losse materialen (dumbells, kettlebels, gewichten, etc.) en laat deze niet vallen. Na gebruik van losse materialen is het verplicht deze op te bergen op de daarvoor bestemde plaatsen. Indien er materialen defect zijn meldt u dit aan de medewerker.
 7. Het dragen van gepaste kleding is verplicht! Een hemd dient aangesloten te zitten en moet zowel borst als buik bedekken. Wanneer dit niet het geval is, mag het hemd niet gedragen worden. Bij twijfelgevallen bepaald de instructeur.
 8. Kauwgom is verboden in de sportzalen, evenals roken en het gebruik van alcoholische dranken in de sportzalen / fitnessruimte.
 9. Etenswaren zijn niet toegestaan in de sportzalen / fitnessruimte.
 10. U houdt zich aan de aanwijzingen van de instructeur.
 11. Alleen de afsluitbare drinkbekers mogen in de sportzalen / fitnessruimte gebruikt worden.
 12. Laat de instructeur weten wanneer u nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan een bepaalde activiteit of als u een gezondheidsprobleem heeft. Neem alleen deel aan activiteiten die passen bij uw gezondheidspeil. Al onze instructeurs kunnen u adviseren. Sport regelmatig, maar voorkom overtraining.
 13. Heeft u ideeën, op- of aanmerkingen, aarzel niet en deel dit met een van onze medewerkers.
 14. Bellen in de sportzalen / fitnessruimte is niet toegestaan.
 15. In de sportzalen / fitnessruimte is het niet toegestaan om petjes, caps of andere hoofdbedekking te dragen.
 16. Bij verlies of beschadiging van de TGS sleutel dient u tegen betaling van €15,00 een nieuwe aan te schaffen. Hierin zijn €5,00 administratiekosten en €10,00 borg verwerkt.
 17. Het gebruik of verhandelen van verdovende, stimulerende middelen en anabole steroïden is ten strengste verboden.
 18. Middels ondertekening van het inschrijfformulier verklaart u zich ervan bewust te zijn dat bij overtreding van regel 17 BeFit Gym het lidmaatschap per direct kan beëindigen. Verder behoudt BeFit Gym zich het recht voor om bij twijfel tot naleving van deze regels een verplichte dopingcontrole te eisen (uitgevoerd door een sportarts).
 19. De directie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of ongevallen in en om BeFit Gym.
 20. Het in strijd handelen met deze regels kan intrekking van de lidmaatschapspas tot gevolg hebben, zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.