Huisregels en algemene voorwaarden

U bent van harte welkom bij BeFit Gym / CrossFit Boxmeer. Om uw bezoek aan ons centrum zo plezierig mogelijk te maken, hanteren wij de volgende huisregels:

 1. Uw lidmaatschap is strikt persoonlijk en noodzakelijk om te worden toegelaten. Gebruik van uw lidmaatschapssleutel door derden kan leiden tot intrekken van uw lidmaatschap.
 2. In de sportzalen en fitnessruimte mag uitsluitend met schone binnenschoenen met niet zwart afgevende zolen worden gesport.
 3. Kleding, tassen, drinkflessen, trainingsmaterialen en andere eigendommen dienen in de kleedkamer of in de daarvoor bestemde opbergvakken opgeborgen te worden. De opbergvakken worden middels camera’s in de gaten gehouden.
 4. In de sportzalen en fitnessruimte is het gebruik van een handdoek op de toestellen en matjes verplicht. Als u vergeten bent om een handdoek mee te nemen kunt u deze bij de fitness balie lenen.
 5. U bent ten allen tijden verplicht om uw toestel zonder zweetdruppels achter te laten voor de andere leden. In de fitnessruimte en groepsleszalen staan speciale sprayflessen. Er hangt ook een rolpapier en er is een afvalbak aanwezig.
 6. Gebruik alle materialen met zorg, gooi niet met losse materialen (dumbells, kettlebels, gewichten, etc.) en laat deze niet vallen. Na gebruik van losse materialen is het verplicht deze op te bergen op de daarvoor bestemde plaatsen. Indien er materialen defect zijn meldt u dit aan de medewerker.
 7. Kauwgom is verboden in de sportzalen, evenals roken en het gebruik van alcoholische dranken in de sportzalen / fitnessruimte.
 8. Etenswaren zijn niet toegestaan in de sportzalen / fitnessruimte.
 9. Alleen de afsluitbare drinkbekers mogen in de sportzalen / fitnessruimte gebruikt worden.
 10. U blijft buiten uw hoofdbedekking in de sportzalen / fitnessruimte herkenbaar.
 11. Bellen in de sportzalen / fitnessruimte is niet toegestaan. Loop even naar de kleedruimte of naar buiten als u een telefoongesprek moet voeren.
 12. U houdt zich aan de aanwijzingen van de instructeur. Onze instructeurs mogen u aanspreken wanneer u zich niet aan de huisregels houdt.  
 13. Laat de instructeur weten wanneer u nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan een bepaalde activiteit of als u een gezondheidsprobleem heeft. Neem alleen deel aan activiteiten die passen bij uw gezondheidspeil. Al onze instructeurs kunnen u adviseren. Sport regelmatig, maar voorkom overtraining.
 14. Heeft u ideeën omtrent verbetering van onze dienstverlening en onze faciliteit, ontvangen wij die graag. Dit kan mondeling of via onze ideeënbrievenbus.
 15. Bij verlies of beschadiging van de TGS sleutel of armband dient u tegen betaling van een nieuwe aan te schaffen. Hierin zijn €5,00 administratiekosten en opnieuw de borg verwerkt.
 16. Verbaal en/of lichamelijk geweld, ongewenste en/of gewenste intimiteiten binnen BeFit Gym / CrossFit Boxmeer worden niet getolereerd.
 17. Het gebruik of verhandelen van verdovende, stimulerende middelen en anabole steroïden is ten strengste verboden.
 18. Middels ondertekening van het inschrijfformulier verklaart u zich ervan bewust te zijn dat bij overtreding van regel 16 en 17 BeFit Gym / CrossFit Boxmeer het lidmaatschap per direct kan beëindigen. Verder behoudt BeFit Gym / CrossFit Boxmeer zich het recht voor om bij twijfel tot naleving van deze regels een verplichte dopingcontrole te eisen (uitgevoerd door een sportarts).
 19. De directie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of ongevallen in en om BeFit Gym / CrossFit Boxmeer.
 20. Het in strijd handelen met deze huisregels kan intrekking van de lidmaatschapspas tot gevolg hebben, zonder restitutie van lidmaatschapsgeld.