EGYM - fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Boxmeer, de slimme krachttoestellen van EGYM! EGYM staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? EGYM is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met EGYM ideaal!

Wat is EGYM?
EGYM bestaat uit een combinatie van 8 automatische trainingstoestellen. De EGYM-coach werkt met Smart Strength technologie en stelt eenmaal alle toestellen voor je in. Daarnaast worden al jouw persoonlijke gegevens automatisch bewaard op jouw persoonlijke polsband, zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht.
Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment naar het volgende trainingsapparaat, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout uitvoert. Hierdoor ontstaan er geen wachttijden en wordt het trainen niet eentonig.
Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de EGYM?
- Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
- Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
- Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
- Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
- Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender.

Ervaar EGYM zelf en boek een gratis proeftraining!
Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining in Boxmeer bij BeFit Gym. EGYM is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Let op: wekelijks maar 10 plaatsen beschikbaar!

Meld je aan voor een gratis proefles door te mailen naar: info@befitgym.nl

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor het inplannen van de gratis proeftraining.