Fitness in Boxmeer en omgeving

BeFit Gym hanteert een aanpak die afwijkt van andere fitnesscentra. In een persoonlijk gesprek vragen wij wat jouw doelstelling is, oftewel de motivatie voor jouw komst. Wij geven je een persoonlijk advies over hoe je deze doelstelling kunt bereiken en binnen welk termijn. Na dit oriënterende gesprek volgt een afspraak met één van onze fitnessinstructeurs. Tijdens deze afspraak wordt er naast een algemene kennismaking, een fittest bij je afgenomen. Je kunt jouw eigen doel aangeven en wij zullen jou daarin zo goed mogelijk begeleiden. Op basis van deze gegevens maakt de instructeur een persoonlijk trainingsprogramma, welke steeds kan worden aangepast zodat jij, jouw gewenste doel bereikt!

Technogym 

BeFit Gym heeft hoogwaardig fitnessapparatuur van Technogym en heeft de grootste krachtafdeling uit de regio. Daarnaast maken wij gebruik van de Mywellness cloud, waardoor je een nog betere begeleiding krijgt. Aan de hand hiervan kunnen wij je eigen, persoonlijke trainingsschema op jouw TGS-sleutel (Technogym system) zetten en in de loop van de tijd via de cloud goed de vorderingen in beeld brengen. Zo kun je middels de Mywellness app binnen en buiten de sportschool met je eigen smartphone of tablet jouw trainingsschema bijhouden en lifestyle-gegevens beheren. Ook is het mogelijk om Mywellness cloud aan andere bekende sportapps zoals Strava en Runkeeper te koppelen.

Begeleiding

De TGS-sleutel begeleid je naar de toestellen waarop je gaat trainen. Dit wil zeggen, het systeem wijst je naar het desbetreffende trainingstoestel. Je hoeft niet meer te onthouden hoeveel herhalingen en sets je dient uit te voeren, dit zal de Isocontrol (zie afbeelding) voor je aangeven. Deze feedback is gemonteerd op de krachttoestellen. Tevens kun je zien op de cardiotoestellen hoelang je gaat trainen met een bepaalde level.

De TGS-sleutel zorgt voor een eenvoudige en begeleidende training. Alles wordt automatisch voor je ingesteld of aangegeven. Wanneer je je training hebt afgerond, kunt je de sleutel uitlezen op de Unity Self (zie afbeelding). Via deze console en het Mywellness account kun je je trainingsresultaten nalezen. 

Naast de begeleiding via de Mywellness cloud zijn er bijna altijd ervaren fitness instructeurs aanwezig, die je graag weg wijs maken. Tijden wanneer een instructeur aanwezig is:

Maandag t/m vrijdag.
08.00 tot 12.00 uur en 17.00 tot 22.00 uur.
Zaterdag en zondag.
09.00 tot 14.00 uur.